Navigáció

Facebook

Legújabb cikkek

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Legyen minden nap gyereknap! A Gyermeknap programajánló oldal legfõbb célja, hogy összegyûjtsük gyermekeink számára az aktuálisan elérhetõ legjobb programokat, kikapcsolódási lehetõségeket. Lehetõleg ingyen vagy elérhetõ áron, amelyek az , egész család számra hasznos és vidám idõtöltést jelentenek majd!

fina 2017

Országos

A 2017-es úszó-világbajnokságot Budapesten és Balatonfüreden rendezik július 14. és 30. között.

Megnyitó holnap este 21 és 23 óra között tartják a a vizes-világbajnokság megnyitó ceremóniáját az Eötvös tér előtti Duna-szakaszon, a Lánchíd pesti hídfőjénél.

Nádasdy Történelmi Fesztivál

Országos

Nádasdy Történelmi Fesztivál

Sárvár, Nádasdy-vár - július 14-16.
A sárvári Nádasdy-vár kilencedik alkalommal népesül be: végvári vitézek és ostromló oszmán katonák néznek farkasszemet egymással, megelevenítve a török-kor mindennapjait. A látogató, átlépve egy képzeletbeli időkapun, megcsodálhatja a korhű katonai táborokat, élő sakkon izgulhat a figurákért, látványos csatákat és ostromokat láthat. A gyermekek kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, kisállat simogatóban ismerkedhetnek a várbéli élet jószágaival, vagy éppen pónilovon lovagolhatnak.

Csomópont Fesztivál!

Budapest

Csomópont Fesztivál!

Kenu maratón!

Szigetszentmiklós

Helyszín: Szigetszentmiklósi Horgász Egyesület és Árpád strand.

2310 Szigetszentmiklós Horgász u.18.

Időpont: 2017. július 1.

Előzetes program:
nevezés: 8:00 - 9:30-ig
rajtidő: 10:00 - kenuk
10:10 – kajakok

10:15 – friss túrázók

Győrkőcfesztivál!

Országos

Győrkőcfesztivál!

A Vaskakas Bábszínház szervezésében Győr belvárosa egy hatalmas játszótérré változik, minden év július első hétvégéjén. A Győrkőcfesztivál az ország legnagyobb szabadtéri, ingyenes gyerekfesztiválja; melyen a gyerekek a mosolygós fényképükért cserébe kapott karszalaggal minden programon térítésmentesen vehetnek részt, legyen az egy előadás vagy akár egy ugrálóvár.

A háromnapos rendezvény első estéjén, pénteken Győr város polgármestere a fesztiválnyitó koncertek után, ünnepélyes, tűzijátékos ceremónián adja át a város kulcsát a gyerekeknek, mellyel kezdetét veszi a szombat-vasárnapi reggeltől estig tartó Győrkőcjáték a Dunakapu tértől a Kazinczy és Király utcán át a Várágyúknál és a Radó-szigeten egészen a Mihalkovics sétányig.

Zsolnay Fényfesztivál!

Országos

Zsolnay Fényfesztivál!

Pécs, több helyszínen - június 30. - július 2.
Esténként fényárba borul a belváros az ország első fényfesztiválján! Több mint 10.000 négyzetméternyi vetített felületet keltenek életre a fényfestők. A verseny a Zsolnay Fényfesztivál központi attrakciója, melyet július 1-jén, 22 órától lehet megtekinteni a Székesegyház épületén. A szervezők szeretettel várnak mindenkit a nyitónap esti fénykarneváljára, hogy saját készítésű fényjelmezekben vonulva a résztvevők együtt ragyogják be az éjszakát és kezdjék meg a fesztivált. Ehhez a fesztivál mindhárom napján működő Fénybütykölde program nyújt segítséget, ahol mindenki megalkothatja saját fénydíszét.

Red Bull Air Race Budapest 2017.

Budapest

Red Bull Air Race Budapest 2017.

Az ikonikus budapesti versenypálya ismét otthon ad a Red Bull Air Race egyik 2017-es versenyének, amikor a világbajnoki mezőny visszatér a magyar fővárosba. Az egyik legnépszerűbb versenyként Budapesten mindig szédületes tömegek kíváncsiak a légi összecsapásra, ez a tavalyi mostoha időjárási körülmények miatt idén hatványozottan igaz lehet.

Múzeumok Éjszakája

Országos

A Múzeumok Éjszakája rendezvényt idén 2017. június 24-én rendezik meg. Ezen a napon országos szinten több száz helyszínen tartanak programokat. Az események és rendezvények kezdési időpontja a helyszíntől függően változhat. Budapest területén egységes karszalaggal látogatható az összes résztvevő múzeum. A rendezvény évek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen mi más is lehetne kellemesebb egy forró nyári nap éjszakáján, mint hódolni a történelem, a művészetek és a velük összekapcsolható értékek nyújtotta látványosságoknak. Fedezze fel otthona környékén azokat a gyűjteményeket, melyek eddig még ismeretlenek voltak az Ön számára, vagy válasszon a színes programkínálatból érdeklődési körének megfelelően!

Bővebben:muzej.hu

Tiszavirág fesztivál!

Tiszavirág fesztivál!

Tiszavirág fesztivál

Közép-Magyarország egyik legnagyobb ingyenes kulturális kavalkádja 2006 óta hagyományosan ünnepli a Tisza folyó varázslatos természeti attrakcióját, a kérészek virágzását.  A közel egyhetes eseményt az apró rovarok nászának időpontjában rendezik meg. Az egyedülálló jelenséget számos kísérőprogram teszi évről-évre még színesebbé, még gazdagabbá, még változatosabbá.

Pálinka- és borgasztronómiai kiállítás, színházi előadások, kertmozi, élőzenei koncertek hazai és nemzetközi előadókkal, kézműves vásár, „tiszavirágzás” kerékpártúra, zöldsátor és gyereksziget várja a fiatalokat, felnőtteket, családokat, valamint az idősebb korosztályt egyaránt.

Tanévzáró koncert

Budapest

10. Tanévzáró koncert

Ingyenes!

Tanévzáró koncert 2017. június 17-én, szombaton 16:00-23:00 között
Fellépő zenekarok: a Bëlga és a Punnany Massif

Cím: Szigetszentmiklós, Kéktó!

Hangszert a kézbe – Interaktív hangszerkiállítás!

Budapest

Hangszert a kézbe – Interaktív hangszerkiállítás!

2017. június 21-24., Budapest, Várkert Bazár
Nyitva: hétköznapokon 14-21 óráig, szombaton, a Múzeumok éjszakáján 14-éjfélig.
A belépés és a hangszerek kipróbálása ingyenes!

Generálási idő: 0.04 másodperc
240,744 egyedi látogató