Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Legyen minden nap gyereknap! A Gyermeknap programajánló oldal legfõbb célja, hogy összegyûjtsük gyermekeink számára az aktuálisan elérhetõ legjobb programokat, kikapcsolódási lehetõségeket. Lehetõleg ingyen vagy elérhetõ áron, amelyek az , egész család számra hasznos és vidám idõtöltést jelentenek majd!

Advent a Bálnában!

Budapest

Advent a Bálnában!

INGYENES jégkorcsolya pálya csodálatos környezetben, dunai panorámával 
INGYENES zenei programok
Forralt bor és street food
Kézműves kiállítók
Interaktív játszóház a gyermekek részére
Elérhető étel és italárak
Egy óra ingyenes parkolás a Bálna mélygarázsában
Általános programok a HÉT MINDEN NAPJÁN nyitvatartási időben:
– ingyenes jégkorcsolya pálya csodálatos környezetben, dunai panorámával 
– interaktív kézműves játszóház a gyermekek részére
– 18 órától Jég Disco kedvenc mai slágereinkkel

A jégpálya nyitvatartása:

H-Cs, V: 10:00-22:00

P-Sz: 10:00-24:00

 

Az interaktív játszóház programjai:
– kézműves foglalkozások
– ajándék készítés
– gyermek programok

 

Karnevál!

Országos

Velencei Karnevál a Velence Korzón 2017. február 25. Az Úr 2017. évének második havában, annak is a huszonötödik napján, napkeltétől napnyugtáig, meg még annál is tovább tartó farsangi mulatsággal örvendezünk a tavasz közeledtére! Kigyúlnak a színes fények! Tartsanak velünk egy valódi időutazásra! Képzeljenek el egy reneszánsz karneváli hangulatot. A középkori ruhába bújtatott Velence Korzón és az előtte található piactér egyik sarkában éppen egy jós tekint a jövőbe, a bejáratnál artisták szórakoztatják a járókelőket, a karzaton vidám nevetés jelzi, hogy éppen különböző gyerekprogramok zajlanak, miközben a reformációt képviselő kis művészek álarcokat festenek, mindehhez pedig az udvari zenészek muzsikája adja a hátteret.

Bűvészek titkai!

Budapest

Bepillanthatsz a bűvészek titkaiba!

Ingyenes!

Március 10-ig a BŰVÉSZELŐADÁSOKÉ lesz a főszerep a Camponában!

Jedrzej Bukowski mérhetetlenül hálás, hogy Budapesten először, a Campona-ban kerül megrendezésre a Mágikus kiállítás. Szeretné, ha a látogatók nem csak éreznék a varázslatot, hanem rengeteg titokra tennének szert!

I. Budai Farsangi Fánkfesztivál!

Budapest

I. Budai Farsangi Fánkfesztivál!

Első alkalommal kerül megrendezésre az Alle melletti sétányon a finom cukormázas fánkok fesztiválja a Farsangi Fánkfesztivál.

Ezen a gasztronómiai fesztiválon hagyományos és újhullámos fánkok mellett farsangi ételek, különleges borok, pálinkák, sörök és farsangi koktélok kerülnek terítékre.

Ingyenes családi programok, farsangi mulatság és élő fánk készítés vár mindenkit 2017. február 24-26 között az I. Budai Farsangi Fánkfesztiválon.

Szentendrei Karnevál!

Országos

Szentendrei Karnevál!

A Szentendrei Kulturális Központ hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezi meg Szentendrei Karnevált február utolsó hétvégéjén. A télbúcsúztató - tavaszváró fesztivállal szeretnék felkelteni a várost téli álmából, kicsalogatni a helyieket és a város vonzáskörzetében élőket otthonaikból a szabadba. A Fő téren izgalmas kültéri dekorációval, tűzkosarakkal, hőgombákkal, hangulatosan terített asztalokkal teremtenek majd otthonos melegséget, s már péntektől megnyitja kapuit a gasztronómiai vásár! Szombaton és vasárnap számtalan kulturális programmal vár Szentendre minden korosztályt.

Szombat délelőtt álarckészítő kézműves foglalkozás lesz a gyerekeknek 10-13 óra között a Városi Vendégházban, a Főtér 12. szám alatt, déltől pedig a téren a Brüll Ede trió zenél. 13.00-tól maskarában felvonuló szentendrei ovisok zengenek farsangoló mondókákat, énekeket csörömpölő zenebona kíséretében. 13.30-tól a Mintapinty zenekar ad koncertet kisebbek ? nagyobbak számára. A délután folyamán vásári komédiások érkeznek, a Fővárosi Nagycirkusz művészei lépnek fel színes bűvész show-val, könnyűzenei koncertet ad az Offline Band. Az Altiszti Akadémia Katonazenekara gyepshow-val szórakoztatja a nézőket, majd 18.00-tól maskarás, fáklyás felvonulás indul a Templomdombra, ahol különleges tűzzsonglőr produkció szórakoztatja az álarcos felvonulókat. A nap folyamán a tarka farsangi kavalkádban mutatványosok, álarcosok és a velencei karnevál hangulatát idéző jelmezes-maszkos alakok bukkannak fel mindenütt.

Gyermeknap fényképe.

V. Budapesti Halfesztivál

Budapest

A korábbi halfesztiválok sikerén felbuzdulva még nagyobb területen kerül megrendezésre az V. Budapesti Halfesztivál, mely a két évvel ezelőtti nagy sikerre való tekintettel visszatér a Ligetbe és újra ingyenes lesz! 
2017. február 10-én, torkos péntekkel nyitja meg kapuit a rendezvény, mely egészen 2017. február 12-ig várja látogatóit.

Mangalicafesztivál!

Budapest

A mangalica termékek mellett kiváló magyar portékákkal, nagyszerű zenekarokkal, gyerekprogramokkal, élőállat kiállítással, helyben sült mangalica ételekkel, egészben sült malaccal, kiváló borokkal és pálinkákkal, valamint Budapesten az elmaradhatatlan főzőversennyel várják az érdeklődőket.

Fővárosi Állatkert

Budapest

A Fővárosi Állatkertben e héten lesz a hagyományos Mackófesztivál, idén február 2. és 5. között várják izgalmas programokkal a mackók szerelmeseit.

A 14 év alatti gyerekeknek ingyenes a belépés, a szülőknek 2500 Ft/fő .

DOWNMALL Európa-bajnoki futam

Budapest

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is a budapesti ÁRKÁD lesz a DOWNMALL Európa-bajnoki futam egyik helyszíne. A versenyhez az ÁRKÁD mozgólépcsői és folyosói szolgáltatják a terepet ez alkalommal is.
Látványos MTB és BMX verseny is lesz, de a legizgalmasabbnak a Downmall Race ígérkezik.

Időpont: 2017. február 4. szombat 13-17 óra

Helyszín: Árkád Budapest Bevásárlóközpont

Disznótor Csepelen!

Budapest

Csepeli Disznótor 2017!

Fonyodi Kolbászfesztivál!

Országos

A Balaton egyik legnagyobb téli gasztronómiai programja a Fonyódi Kolbászfesztivál 2017-ben is remek kulináris élményekkel várja az ínyenceket. A Fonyódi Városi Sportcsarnok újra megtelik tekeredő kolbászokkal és túlcsordul a pálinkával. Hagyományos látványdisznóvágással, hétszáz éves recept alapján készült kolbásszal és fantasztikus műsorral, fellépőkkel várnak a Fonyódi Kolbászfesztiválon 2017. február 3-5. között Fonyódon.

Program 2017

Péntek
15:00 Hagyományos látványdisznóvágás
16:00 Lelle Néptáncegyesület
16:00 Gasztronómiai programok, kóstolók, bemutatók
17:00 Kolbászokból készült alkotások kiállítása
18:00 Chili Bulizenekar
20:00 Curtis
21:00 Dj. Dominiqe Fergeteg party
22:30 Kolbi buli Dj. Fikidivel

Szombat
10:00 Fonyódi Betyárok Néptáncegyesület néptáncbemutatója
10:30 Kolbásztöltő verseny megnyitója, ágyaspálinkás köszöntők
10:45 Sávolyi Dalkör
11:00 Foky
12:00 Fox együttes
14:00 "Csendül a nóta" - operett egyveleg
15:00 Silver Zenekar
17:00 Holnap hajnalig... - retro slágerek
18:00 Eredményhirdetés
19:00 Forte bulizenekar
20:00 Jolly és Suzy
20:45 Forte bulizenekar
22:00 Dj. Dominique Fergeteg party
23:30 Kolbi buli dj.Forkmannel

Vasárnap
11:00 Balatoni Települések Kolbásztöltő Bajnoksága, megnyitó, ágyaspálinkás köszöntő
11:00 A nap folyamán bemutatkoznak a résztvevő települések kulturális értékeikkel, fellépőikkel
15:00 Kis Grófo
16:00 Eredményhirdetés

Pontos helyszín: Fonyód - Sportcsarnok

A rendezvény látogatása INGYENES!

Generálási idő: 0.15 másodperc
207,971 egyedi látogató